Wij respecteren de wet AVG, wat betreft het publiceren van foto’s en video’s!

 

Bijna iedereen maakt foto’s en filmpjes. Staan hier andere mensen op, dan kan dit hun privacy aantasten. Zeker als de beelden bijvoorbeeld op internet terechtkomen. Foto’s en filmpjes maken en publiceren mag daarom niet zomaar. Zodra mensen herkenbaar in beeld komen, zijn het persoonsgegevens. En dan geldt de privacywet. Het maakt hierbij wel verschil wie een foto of filmpje maakt en wat diegene ermee doet.
Maakt iemand foto’s en filmpjes puur voor eigen/privé gebruik? Dan geldt de privacywet niet.Worden de foto’s en filmpjes daarentegen in bredere kring gedeeld, bijvoorbeeld op social media, dan is er wel degelijk een grondslag uit de privacywet vereist.
Uitgezonderingen  zijn ook foto’s of filmpjes, die het algemeen belang kunnen dienen.
Als er een bepaalde activiteit door ons georganiseerd wordt, zullen we daarom eerst toestemming vragen of er gefotografeerd of gefilmd mag worden en of we deze mogen publiceren op onze website en Facebook.
Wij danken u voor uw begrip.
 

 

De wet bescherming persoonsgegevens (AVG) is sinds 2018 van toepassing
 


Kennismakingsmiddag in de Looierij
Woensdag 23 maart heeft deze middag plaatsgevonden in de Looierij. Ruim 110 leden waren aanwezig. Nadat onze voorzitter de middag had geopend, werden de leden getrakteerd op een heerlijke lunch, lekkere broodjes met een groentesoepje vooraf. Iedereen zat gezellig te keuvelen en zo te zien, zat de stemming er goed in.
De sfeer werd nog beter toen onze Cuijkse troubadour Ger Keyzer, enkele Cuijkse liederen ging zitten in ons onvervalste dialect, aangevuld met bekende nummers uit zijn repetoire. Kortom, we kunnen spreken over een geslaagde middag en de organisatie bedanken wij dan ook hartelijk!

_______________________________________________________________________

Interviews n.a.v. de oprichting van onze afdeling

“Senioren Cuijk” 16 februari 2022

gemaakt door WijkTV de Valuwe

Naar de interviews

 

______________________________________________________________________________

Bridgedrive 3 maart
2022

Donderdagavond 3 maart heeft er een afsluitend bridge toernooi plaatsgevonden in de mfa. Dit, als afsluiting van de bridgecursus, die Senioren Cuijk heeft georganiseerd. Ruim 30 deelnemers hebben deelgenomen aan deze “drive”. Lisette de Haan en Annie Hermsen gingen er met de eerste prijs van tussen. Zij mochten daarom als eerste een prijs uitzoeken uit de vele prijzen,, die door de Cuijkse middenstanders beschikbaar waren gesteld. Hierbij willen we dan ook de sponsors hartelijk bedanken. Inmiddels is de vervolgcursus in volle gang.

 

______________________________________________________________________________