17 oktober 2022

14 december naar de kerstmarkt

We willen naar de kerstmarkt
op woensdag 14 december!
Het is een leuke kerstmarkt dat rondom een groot overdekt winkelcentrum is opgezet. Mocht het weer niet willen meewerken dan kunt u ook binnen van de kerstsfeer proeven. We vertrekken op woensdag 14 december om 10 uur met de bus vanaf het station in Cuijk naar Oberhausen, waarbij we onderweg nog kunnen genieten van 2 kopjes koffie/thee met wat lekkers erbij. Vanaf ongeveer 11.15 uur heeft u de tijd om rond te kuieren en om ongeveer 16 uur vertrekken we weer vanuit Oberhausen richting Cuijk. Maar voor we daar rond 20 uur aankomen genieten we eerst nog van een heerlijk “Winters diner” onderweg. U krijgt dan van ons bericht hoe u kunt betalen en als dat is gedaan dan bent u van harte welkom in de bus. Let wel op, want we hebben maar beperkt plaats en vol is vol! Heeft u zich wel opgegeven en ook betaald en is de bus vol dan komt u op de wachtlijst (de BETAALdatum is bepalend voor de inschrijving ). Als u alsnog niet mee kunt krijgt u uw geld natuurlijk weer terug. Voor deze hele dagtocht betalen onze leden 55 euro en niet leden 65 euro. Dus schrijf u snel in en betaal liefst voor 15 november, dan bent u verzekerd van een hele gezellige dag.. Opgeven kan via de mail: Secretaris@seniorencuijk.nl