12 mei 2022

Dagbedevaart Beauraing

11 juni dagbedevaart naar Beauraing, België

N.B.C. Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch heeft een dagbedevaart naar het Belgische bedevaartplaatsje Beauraing met begeleiding van een priester. De dagbedevaart op zaterdag 11 juni 2022 heeft de opstapplaatsen Nijmegen, Mill, Helmond, Eersel, en grensovergang Bergeijk.

Programma: H. Mis, lof en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament. Ook kunt u op eigen gelegenheid het heiligdom ontdekken en het dorpje. Er wordt een gewone bus ingezet. Reissom € 60,- p.p.

Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. “Dat men hier op bedevaart kome.” Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan! Tot in Beauraing?

Voor meer inlichtingen N.B.C. Pro Maria: dhr H. Kuijs, Secretariaat van de pelgrims: Westerveldlaan 6, 5345 EM Oss, 06-83255111, nbcpromariapelgrims@gmail.com, website http://home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/