15 april 2022

Seniorenbios Malden mei juni

Cine Twins verwelkomt u graag tijdens de volgende voorstellingen.

THE FATHER– DI 17 MEI 15:45

Drama
In The Father zoekt Anne opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd.

De film begint om 15.45 uur en op vertoon van uw KBO-lidmaatschapskaart geldt een gereduceerd tarief. Het is noodzakelijk tevoren te reserveren (gratis); telefonisch via het nummer 024 – 622 13 46 of via internet www.cinetwins.nl). Het adres van Cine Twins is Kerkplein 2b, 6581 AC Malden. In de buurt is volop parkeergelegenheid en de bus (lijn 83) stopt vlakbij.

HORS NORMES– DI 14 JUNI 15:45

Drama
Al meer dan twintig jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen.

Omdat de kaartverkoop bij de seniorenbios trager gaat dan normaal, zouden we u willen vragen uw KBO pas klaar te houden en de kaarten ruim van te voren af te halen, zodat de film op tijd kan beginnen. Bedankt voor uw begrip.